Om oss

Sofia Miettinen

Jag är utvecklaren och grundaren bakom Events by Jolly.

”När jag föddes i Indien gav min mamma mig namnet Jolly, jag måste ha gjort ett bra första intryck. Namnet på företaget blev ju sedan enkelt eftersom det jag vill förmedla är glädje och lycka och vad passar bättre än Events by Jolly. Jolly betyder ju som bekant glad på engelska.

Jag älskar bröllop och alla relaterade känslor, krav och utmaningar som ett event eller bröllop medför . Det är bara underbart att jobba med glada människor och vackra saker. Mitt team och jag kommer att organisera ditt perfekta bröllop eller event med handplockade och tillförlitliga leverantörer.

Vi finns i Linköping i Östergötland men kan hantera ditt event/bröllop över hela Sverige och kan ordna så att du kan gifta dig och/eller ha smekmånad i södra Indien eller södra Tyskland där vi har partners.

Vi ordnar med catering, dukning, lokaler, dekoration, musik, make-up och hår och allt däremellan som er eventplanerare.

Intresset för event och bröllop har alltid legat mig nära hjärtat. Så varmt välkomna att kontakta mig.”

 

Adam Jacobsson

Jag jobbar med PR och kommunikation för Events by Jolly.

“Jag har tidigare drivit ett eget företag inom PR och kommunikation. Det var därigenom som jag började samarbeta med Sofia. Efter en tids samarbete företag emellan så började vi istället jobba ihop, både med Events by Jolly och flera andra projekt.”