Företagsevent

Låt oss ta hand om er nästa fest. Vi kan ta hand om ditt företagsevent såsom personalfest, temafest, jubileum, gala, konferens, invigning eller möte. Vi skapar ett antal förslag så att ni själva kan känna efter vad som passar er bäst.

FÖRETAGSJUBILEUM

Vi ordnar ert företagsjubileum där vi skräddarsyr upplägg efter ert önskemål. Vi kan förvandla lokaler från en industrilokal till en prålig festpaviljong eller med ett tema som ni tycker skulle passa ert event. Vi ordnar passande underhållning  – ingenting är omöjligt för oss!

KUNDEVENT

Visa uppskattning för era kunder genom att ge dem en riktigt bra upplevelse. Events By Jolly kan arrangera ditt kundevent, allt från sportevent, äventyrstema till grillafton.

På  Events By Jolly är vi mästare på att ordna mässevent – allt från att boka en konferencier till kvällen, till roliga tävlingar som  låter dig lägga all energi på dina kunder! Vill du ha ett större evenemang så ordnar vi det med våra duktiga samarbetspartners.

SOMMARFEST

Vi hjälper till att fixa Sommarfesten 2018! Vi har färdiga paket, eller så syr vi ihop ett unikt upplägg för just ert gäng. Fest på företaget med mat & serveringspersonal, tävlingar, indisk afton, grillkväll eller kanske en mellokväll? Vi på Events By Jolly har massor med idéer som gör att er sommarfest blir lyckad!