Familjeevent

Samla släkt och vänner till livets alla glada dagar, Events by Jolly hjälper dig att ordna ditt familjeevent, fira ditt barn från dop, konfirmation, student till examen.

Fyller du år, vare sig det är jämt eller ojämnt så är vi beredda att rycka in.

 

DOP

Samla släkt och vänner till en av livet finaste stunder då ert barn ska döpas. Låt oss ta hand om dopmiddagen/dopkaffe med släkt och vänner. Vi dekorerar lokalen med blommor, ljus och annat vackert som ni vill ha. Låt restauranger som är knutna till vårt företag ta hand om cateringen av er mat/kaffe & tårta. Vill ni sedan ha musikunderhållning så ordnar vi detta också, alltifrån solosång till körer om ni så önskar.

 

KONFIRMATION

Samla släkt och vänner till en av livet finaste stunder då ert barn ska konfirmeras. Låt oss ta hand om konfirmationsmiddagen/kaffe med släkt och vänner. Vi dekorerar lokalen med blommor, ljus och annat vackert som ni vill ha . Låt restauranger som är knutna till vårt företag ta hand om cateringen av er mat/kaffe & tårta. Vill ni sedan ha musikunderhållning så ordnar vi detta också, alltifrån solosång till körer om ni så önskar.

 

STUDENT/EXAMENSFEST

Grattis till er son/dotter som har tagit student/examen. Nu börjar livets allvar. Men dessförinnan ska vi fira ordentligt.

Samla nu vänner och familj där hemma för lunch/middag/kaffe & tårta. Events by Jolly har ett antal cateringföretag som vi anlitar till denna härliga dag. Vill ni dessutom att vi dekorerar ert hem så gör vi det. Vill ni hellre hyra en lokal så ordnar vi detta också. Vill ni ha musik så samarbetar vi med DJ:s /livemusik/ det finns också möjlighet att hyra högtalare /anläggning.

 

FÖDELSEDAGAR

Grattis på födelsedagen, önskar vi dig från Events by Jolly. Nu måste vi fira detta. Låt oss ordna alltifrån att boka lokal/alt. fira hemma, vi kan även dekorerar ert hem alt. lokal också. Catering med mat/ kaffe med tårta ordnar vi. Vi ordnar också musikunderhållning, DJ:s eller bara ljud och ljusanläggning om ni så önskar. Vi samarbetar med en antal partners. Allt ni önskar kan vi ordna för en toppen fest.