Bröllop utomlands

Drömmer ni om ett bröllop utomlands? Låt oss ordna detta, allt ifrån att vi kan följa med er på dessa resor  för att ni ska få den bästa möjliga service och planering till eget firande av ert fina bröllop på plats med våra kontakter. Vi kan också ordna ert bröllop på ett äkta indiskt vis med mångfald av blommor i färgsprakande färger och med underbart härligt god indisk mat.

Kontakta oss för en offert.

Önskar ni att fira den vackraste dagen i ert liv romantiskt i  södra Tyskland i kloster Maulbronn (ett världsarv) eller på en vit strand i Kerala i södra Indien? Vi har kontakter på dessa ställen.

Många brudpar önskar gifta sig utomlands. Självklart tillåter ni själv och era gäster en mycket längre paus från vardagen och kan njuta av ert bröllop och spendera tid tillsammans med er familj och vänner. Många nygifta som gifter sig utomlands planerar deras bröllop under en hel helg. Den första kvällen är en avslappnad och mysig samling och erbjuder den perfekta förspelet före själva bröllopsdagen. En brunch på tredje dagen är det perfekta sättet att låta er och era gäster närma sig den speciella dagen. Några nygifta börjar också deras smekmånad utomlands strax efter att de har gift sig. Ni kommer att bli förvånade över hur många gäster som vill göra det och ta ert bröllop som ett tillfälle att planera en långvarig semester! Utöka den vackraste dagen i era liv till en oförglömlig semesterresa för er och era gäster.

 

 Kombinera bröllop och smekmånad.

Drömmer ni er om att gifta er i Kerala i södra Indien så ordnar vi detta också. Passa på att njuta av välgörande Ayurvedabehandlingar innan den stora dagen.  Södra Indien bjuder på en kultur som skiljer sig helt från den man möter på de välkända resmålen i norr. Här domineras landskapet av ris- och kaffeodlingar, mango- och cashewnötsträd och Kokospalmer. Det är ett paradis i sig som ofta kallas ”God’s own country”. Kuststaden Cochin, naturreservat i kardemummabergen, husbåt på Backwaters och Kovalam Beach för avslutande dagar vid havet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har goda kontakter i kloster Maulbronn i södra Tyskland.  Låt oss planera för ert kommande bröllop. Vi är medvetna om att ett bröllop utomlands kräver en mycket speciell planering, organisation och kommunikation i förväg för att säkerställa ett smidigt flöde på bröllopsdagen. Vid vidare planering och genomförande av ert bröllop utomlands är vi också glada att ta hand om gästhanteringen på platsen. Med en professionell planering i förväg med den betrodda bröllopsplaneraren kan ni vara säker på att inga frågor kvarstår obesvarade