Bröllop

Kära brud och brudgum,

välkommen! 

Först och främst vill jag gratulera er till ert engagemang. Nu är det dags att planera den bästa dagen i ert liv.

Bröllopsplanering handlar bara om er och inget annat. Vi skapar tillsammans med er ert drömbröllop. Vi låter er bestämma och vi finns som handledare och rådgivare för att hitta den lösning som gör ert Bröllop till en oförglömlig upplevelse. När ni känner att ni är nöjda med upplägget tar vi över och planerar och ser till så allt  fungerar fram till den stora dagen och ni kan fokusera på er själva. Jag ser fram emot att träffa er. Er bröllopsplanerare,

Sofia 

 

IDÉER

En viktig del inför ett bröllop är att skapa röd tråd som går igenom allt från att planera datumet, till bordsdekoration, till tackkort. Det gör att ert bröllop får ett sammanhang från början, ända fram till den stora dagen. Variationer på bröllop kan göras i det oändliga. Man kan exempelvis välja ett tema som bygger på något gemensamt intresse. Är ert gemensamma intresse flygning, ja då ordnar vi så att det blir en riktig höjdare.  Valet är ert och vi hjälper till med idéer och förslag. Kanske har ni drömt om ett bröllop på ett slott? Ja, vad är väl en bal på slottet… eller? Ni kanske har rötter eller kopplingar till andra länder som ni vill skall vara del av ert personliga bröllop. Vi hjälper gärna till att hitta rätt touch.

 

TJÄNSTER

Konsultation & Rådgivning.

Ni kanske bara behöver lite starthjälp?Vi kan hjälpa till med konsultation så att ni får en perfekt start. Då passar denna tjänst er perfekt.

Begär offert!

Bröllopspaket – Guld

Ni känner att ni har gott om tid till er planering men ni önskar lite stöd och råd längs vägen. Vi finns tillhands under hela er planering via både epost och telefon. Ni kanske bara önskar hjälp med enstaka delar av planeringen. Vi träffas ca två gånger för avstämning.

​Begär offert!

 

Koordinator för bröllopsdagen

När ni känner att ni klarar av planeringen själva, men vill kunna njuta fullt ut på bröllopsdagen. Då lämnar ni över allt ansvar till oss. Vi ser till att allt flyter på, tider hålls & allt ser snyggt ut.

​Begär offert!

Bröllopspaket – Platina

När ni bara vill ha professionellt stöd på vissa områden rekommenderar vi bröllopspaket- Platina. Ofta handlar det om att söka efter rätt plats, dekoration och blomkoncept, lämplig DJ, catering eller lämplig support på platsen på bröllopsdagen. Med bröllopspaket- Platina bestämmer ni de enskilda elementen som vi kan hjälpa dig med. Låt oss veta inom vilka områden ni behöver stöd, så hjälper vi er.

Begär offert!

Bröllopspaket – Diamant

Detta paket passar er där tiden inte riktigt räcker till att planera ert drömbröllop. Vi tar hand om all detaljplanering men besluten tas av er. Vi finns även med på plats under bröllopsdagen för att se till att allt flyter på som det ska. Ni lägger det stora ansvaret i våra händer så ni får tid att njuta av stunden.

​Begär offert!

BRÖLLOPSDAGAR

Varför inte få uppleva allt en gång till. Förnya era äktenskapslöften, det är aldrig för sent! 

 Miljövänligt/Ekologiskt bröllop

Events by Jolly vill gärna rekommendera vår kunder att välja ett miljövänligt alternativ. Vi har samarbetspartner med miljövänliga produkter/tjänster inom mat & dryck, trycksaker, make-up & hudvård, kläder m.m .